Wie is Michel Cornelis?

wie is Michel Cornelis

Michel Cornelis, geboren in 1956 in Den Haag. Na mijn studie ben ik gaan werken in het bedrijfsleven in de sector die nu bekend staat als ICT. Dit werk bracht mij naar vele landen. Rond mijn 45e ontdekte ik dat ik in een zakenbubbel leefde en geen contact had met het echte leven.

Het werd mij steeds duidelijker dat ik in dit echte leven wilde staan, want de zakenbubbel maakte mij niet gelukkig. Mensen en hun leven spreken mij meer aan dan bedrijfsresultaten.

Op mijn 51e ben ik weer gaan studeren en heb ik eerst de opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut gevolgd, gevolgd door massagetherapie. In 2011 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk, waarna ik verder ben gaan studeren, waaronder de masteropleiding voor hypnotherapie en EMDR.

Sinds 2017 werk ik in mijn huidige praktijk. Enkele kernwoorden die mij beschrijven zijn: passie, integriteit, openheid, empathisch vermogen, samenwerking, liefde en zonder vooroordeel.

 

Scroll naar boven