Maps en bereikbaarheid

contact gegevens

Praktijkadres: Gebouw Delftstede, Phoenixstraat 66, 2611 AM Delft, kamer 124

website: https://michelcornelis.nl

email: praktijk@michelcornelis.nl

telefoon: 0630051508

Kamer 124 vind je zo: bij binnenkomst in het gebouw direct naar rechts de gang in. Einde gang naar 1e etage. Op 1e etage naar rechts door klapdeuren. Klein stukje verder aan rechterzijde is kamer 124.

 

bereikbaarheid

Met de auto:

Als je met de auto komt kun je parkeren op mijn bezoekersvergunning. Deze is in de hele binnenstad geldig – niet in de parkeergarages. Er wordt zeer actief op fout parkeerders gejaagd. Daarom graag zodra je geparkeerd bent voor je naar mijn praktijk wandelt even een appje met je kenteken. Dan meld ik je gelijk aan. Mijn telefoonnummer om te appen is 0630051508 Je kunt zowel  What’s app als Signal gebruiken.

Met het OV: 

Trein:

Trein station Delft is ongeveer 600 meter van mijn praktijk. Neem in de hal NIET de uitgang naar het busstation. Neem WEL de uitgang naar een brug over een gracht naar de tramhaltes.. Ga over deze brug naar de huizen aan de overkant, Terwijl je oversteekt zie je in de verte een molen. Wandel in de richting van deze molen. Zo’n 600 meter verder passeer je een gebouw waar een groot bord DELFTSTEDE boven de deur staat. Daar moet je zijn.

Overig OV:

Halte Prinsenhof is bijna voor de deur.

 

Scroll naar boven