LOGO Michel Cornelis psychosociale therapie

Michel Cornelis Integratieve therapie

Michel Cornelis Integratieve therapie

zorgverzekering

hoe het werkt

Je ontvangt op de avond van de behandeling rond 22:30 een factur per e-mail. De factuur heeft een betaallink. Via deze link kun je de factuur betalen binnen 7 dagen na factuurdatum.

De factuur kun je de volgende dag al doorsturen naar je zorgverzekering.

zorgverzekeraars

Hiernaast staan 3 documenten uit de zorgwijzer. Hier staat informatie over welke verzekeraars wat vergoeden. Het blijft raadzaam om zelf in de polis te kijken  of na te vragen bij de eigen verzekeraar.

tarief & vergoeding

tarief

Mijn tarief is 90 euro per sessie. Dit tarief is onafhankelijk van de tijd. In prioncipe reserveer ik anderhalfg uur voor een sessie. Maar zijn we na een uur klaar dan beëindigen wij de sessie en wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Als  je door de behandeling erg emotioneel wordt mag je pas weg als het vertrouwd is om je de weg op te laten gaan. Als duurt het 2 uur. Nog steeds voor hetzelfde tarief. Als je het fijn vindt om de sessie te combineren met een massage dan ben je 2,5 – 3 uur bij mij. Ook dan is het tarief 90 euro voor de sessie. 

vergoeding

Vergoedingen verlopen altijd via een aanvullende verzekering. Wat er vergoed wordt verschilt per verzekeraar. In ieder geval worden de massages niet vergoed, door geen enkele verzekeraar. De mensen die bij mij in behandeling zijn krijgen de massages kosteloos, ook na uitbehandeld te zijn. 

registraties

KvK nummer73504432
Vereniging van Integraal Therapeuten VITlidcodenummer 646.20.A
Register Bereoepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZlicentienummer 200538R
Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg SCAGingeschreven onder nummer 17777
AGB nummer zorgverlener90106618
AGB nummer praktijk<90065859
BTW identificatienummerNL001344529B62
Bank gegevensIBAN NL60 INGB 0008 7984 89 t.n.v. MIchel Cornelis Psychosociale therapie te Delft

klachtenregeling

Als registertherapeut val ik het onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ) en ben ik aangesloten bij geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG).

beroepscode

In het PDf document hiernaast staat de beroepscode waaraan ik mij als coach / therapeut houd. Je kunt het PDF document ook full screen weergeven.