stoppen-met-roken

stoppen met roken

Het overwinnen van een verslaving, zoals bijvoorbeeld het roken, kan via een paar wegen:

  • Pure wilskracht – dat houdt bijna niemand vol
  • Vervangen door andere verslaving – ongezond
  • Met hulpmiddelen, bv nicotinepleisters – ook ongezond

Wel gezond en met minimale inspanning: stoppen vanuit de bron, dat is het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn houdt de verslaving in stand. Het veranderen van de bron, het onderbewustzijn dus, gebeurt via hypnose.

Het stoppen met roken programma is voor iedereen, jong en oud, die wil stoppen met roken. Als het niet lukt om het op eigen kracht te doen, of als eerdere pogingen faalden, dan is dit programma geschikt voor jou.  Het slagingspercentage van dit programma ligt boven de 95 %. Voorwaarde is dat dit programma consequent gevolgd wordt en er voldoende motivatie is.

 

de hypnotische aanpak

De eerste stap in dit programma is het maken van een afspraak voor de voorbereiding. Deze voorbereiding is een gesprek waarin je ook huiswerk krijgt. Dit gesprek is naar keuze telefonisch of in de praktijk. Als je naar de praktijk komt kun je ook in een demo sessie ervaren wat hypnose is.
Na de voorbereiding kun je je afspraak maken voor de feitelijke niet roken sessie. Deze sessie is minstens 2 weken na de voorbereiding. De niet roken sessie kan niet gemaakt worden als je niet eerst de voorbereiding hebt gedaan.

 

Scroll naar boven