ga op reis in je leven en ont-dek je kracht

Sociaal contact in corona tijd

niet meer eenzaam in corona tijd

therapie

Wat kun je er aan doen?

Je zou bijvoorbeeld hier een wandeling kunnen afspreken. Tijdens die wandeling houden wij 1,5 meter afstand.  Ook dan kunnen we over van alles praten. Ik geef jou een luisterend oor. Jij vertelt wat je te vertellen hebt. Aan het begin van de wandeling spreken wij af hoe ik reageer: wil je dat ik alleen maar luister? wil je mijn mening ergens over horen? Wil je een  coachende / therapeutische reactie? 

Behoefte aan contact?

Ben je te vaak alleen?

Kun je nergens je verhaal kwijt?

Voel je je eenzaam?

Behoefte aan live contact i.p.v contacten via beeldbellen of social media?

Verdrietig, angstig, bijvoorbeeld omdat corona jou of een naaste geraakt heeft?

Behoefte om stoom af te blazen na intensief werk op bijvoorbeeld een corona afdeling?

sociaal contact in corona tijd
therapie

Wat kun je er aan doen?

Je zou bijvoorbeeld hier een wandeling kunnen afspreken. Tijdens die wandeling houden wij 1,5 meter afstand.  Ook dan kunnen we over van alles praten. Ik geef jou een luisterend oor. Jij vertelt wat je te vertellen hebt. Aan het begin van de wandeling spreken wij af hoe ik reageer: wil je dat ik alleen maar luister? wil je mijn mening ergens over horen? Wil je een  coachende / therapeutische reactie?