Al een paar jaar wordt vanuit de overheid jaarlijks (half november) de Week van de Werkstress georganiseerd. Een week dat tot doel heeft stress meer onder de aandacht te brengen en handvaten te geven hoe dit te verminderen.  Stress is de oorzaak van veel en soms ernstige klachten, zowel lijfelijk als mentaal. Juist omdat stress zo’n gemene ziekmaker is  wil ik hier graag iets aan doen.  Die ene jaarlijkse Week van de Werkstress breid ik uit tot een maandelijkse Dag van de Ontspanning.  Om zoveel mogelijk mensen te bereiken houd ik het zeer laagdrempelig.

Stress en spanning in de zorg, bij ondernemers, bij thuiswerkenden die sociale contacten gemist hebben. In gezinnen waar men langdurig op elkaars lip zit wat spanningen oproept. In gezinnen met kinderen, beide ouders werken en je niet meer aan jezelf toekomt. Een alleenstaande ouder met kinderen….en zoveel meer andere situaties waarbij je jezelf voorbij loopt, voor anderen zorgt en dat onvoldoende voor jezelf doet. 

Bij studenten staat de mentale gezondheid onder druk. Bijna alle studenten ervaren stress (97%). Ook ervaart ruim de helft van de studenten veel prestatiedruk vanuit zichzelf of anderen. Beide zijn belangrijke factoren voor een verslechterde mentale gezondheid onder de studenten die daardoor  minder veerkracht hebben. Ruim driekwart van de studenten voelt zich eenzaam (bron: rijksoverheid.nl). 

Heb jij grip op jouw situatie? Vanuit jarenlange ervaring in het begeleiden  van mensen met stress, burn out, angst en paniek wil ik graag bijdragen in het helpen terug vinden van de balans in je leven. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Beiden hebben aandacht nodig bij het terugvinden van de balans, voor beiden bied ik iets aan.

Elke 3e vrijdag en 3e zaterdagochtend in de maand is in mijn praktijk de Dag van de Ontspanning.

Zaterdags bied ik persoonlijke informatiesessies aan van maximaal een uur waarin we jouw situatie kunnen bespreken.

Vrijdags kun je terecht voor een ontspannende polariteitsmassage van bijna een uur. Dit is een volledige lichaamsmassage van kruin tot teen aan beide zijden van het lijf. Het is zeker niet de gewone  standaard massage, velen komen helemaal ZEN van de massagetafel af.  Meer informatie over deze massage vind je hier. Als je het wilt, voor de liefhebbers dus,  kan ik je aansluitend aan de massage een nog verder ontspannende hypnose sessie geven.

De informatie sessies op de zaterdagen zijn kosteloos.

De massages, met of zonder hypnose, kosten 20 euro. En 15 euro voor studenten.

Hieronder kun je een afspraak maken.

Je kunt hier een afspraak maken voor een persoonlijke en kosteloze informatie sessie van maximaal een uur. 

Laden...

Je kunt hier aan afspraak maken voor een polariteitsmassage  Je ontvangt de avond na de massage per e-mail een factuur van 20 euro (of 15 euro voor studenten) met betaalverzoek.

Laden...