ga op reis in je leven en ont-dek je kracht

Via deze pagina kun je je afspraak plannen. Je kunt via deze pagina ook meer informatie vinden, op de afspraken pagina zelf of via een link naar een andere pagina. 
De eerste afspraak is (bijna) altijd een intake. Dat is niet nodig voor een massage. Tijdens de intake spreken wij af wat de volgende afspraak gaat zijn.
Voor een afspraak in het kader van de week van werkstress (16 – 20 november 2020) gebruik je de pagina “week van de werkstress” 

Intake

Bij veel behandeltrajecten is een voorgesprek nodig. Dit voorgesprek vormt de basis van het behandelplan en is bedoeld om wederzijds vertrouwen op te bouwen. Dit voorgesprek is niet nodig bij massages

Programma's

Programma’s zijn toegesneden op een bepaalde hulpvraag. Je hebt bijvoorbeeld trauma gerelateerde klachten, of je wilt stoppen met roken. Een programma bestaat uit meerdere sessies waarin alle behandelmethodes ingezet kunnen worden. 

De hier genoemde prijzen zijn per sessie, tenzij anders vermeld. 

consult

Bij een consult kies je één specifieke behandeling. Je weet welke behandeling je wilt, bijvoorbeeld hypnotherapie, EMDR, een massage etc. Sommige behandelingen kun je ook als een online behandeling boeken.