ga op reis in je leven en ont-dek je kracht

Via deze pagina kun je je afspraak plannen. Je kunt via deze pagina ook meer informatie vinden, op de afspraken pagina zelf of via een link naar een andere pagina. 
De eerste afspraak is (bijna) altijd een intake. Dat is niet nodig voor een massage. Tijdens de intake spreken wij af wat de volgende afspraak gaat zijn.
Voor een afspraak in het kader van de week van werkstress (16 – 20 november 2020) gebruik je de pagina “week van de werkstress” 

Intake

Bij veel behandeltrajecten is een voorgesprek nodig. Dit voorgesprek vormt de basis van het behandelplan en is bedoeld om wederzijds vertrouwen op te bouwen. Dit voorgesprek is niet nodig bij massages

Programma's

Programma’s zijn toegesneden op een bepaalde hulpvraag. Je hebt bijvoorbeeld trauma gerelateerde klachten, of je wilt stoppen met roken. Een programma bestaat uit meerdere sessies waarin alle behandelmethodes ingezet kunnen worden. 

De hier genoemde prijzen zijn per sessie, tenzij anders vermeld. 

Meer informatie over het programma stressvrij leven vind je hier. Binnen dit programma zijn dit de keuzes:

Er zijn 2 programma’s voor afvallen: “in 12 weken naar een gezond gewicht” – dat is een programma van 7 sessies, en “energiek zonder suiker”, dat is een programma van 4 sessies. Meer informatie over deze programma’s vind je hier. Op deze pagina staan alleen de eerste sessies. De genoemde prijs is voor alle sessies samen.

Het niet roken programma bestaat uit 2 sessies. waarvan de eerste naar keuze telefonisch of in de praktijk is.

Het programma om van fobieën af te komen bestaat uit 2 sessies die bij elkaar horen. In somige gevallen volstat 1 sessie. Dat wordt tijdens de 1e sessie besproken.

consult

Bij een consult kies je één specifieke behandeling. Je weet welke behandeling je wilt, bijvoorbeeld hypnotherapie, EMDR, een massage etc. Sommige behandelingen kun je ook als een online behandeling boeken. 

Informatie over massage staat op deze pagina’s