Dag van de ontspanning

/*! elementor – v3.7.1 – 14-08-2022 */
.elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-container{–container-widget-width:100%}.e-container>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));-ms-flex-item-align:stretch;align-self:stretch;-ms-flex-negative:0;flex-shrink:0}.e-container>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-container>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-container>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}
/*! elementor – v3.7.1 – 14-08-2022 */
.elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

achtergrond informatie

Al een paar jaar wordt vanuit de overheid jaarlijks (half november) de Week van de Werkstress georganiseerd. Een week dat tot doel heeft stress meer onder de aandacht te brengen en handvaten te geven hoe dit te verminderen.

Stress is de oorzaak van veel en soms ernstige klachten, zowel lijfelijk als mentaal. Juist omdat stress zo\\\’n gemene ziekmaker is  wil ik graag bijdragen de maatschappij minder stressvol te laten zijn.

Die ene jaarlijkse Week van de Werkstress kan niet echt zoden aan de dijk zetten. Daarom breid ik die week uit tot een maandelijkse terugkerende Dag van de Ontspanning.  Ik wil zoveel mogelijk mensen bereiken, daarom houd ik het laagdrempelig.

Bij studenten bijvoorbeeld staat de mentale gezondheid onder druk. Bijna alle studenten ervaren stress (97%). Ook ervaart ruim de helft van de studenten veel prestatiedruk vanuit zichzelf of anderen. Beide zijn belangrijke factoren voor een verslechterde mentale gezondheid onder de studenten die daardoor  minder veerkracht hebben. Ruim driekwart van de studenten voelt zich eenzaam (bron: rijksoverheid.nl).

Mijn passie

Ik neem waar dat in de maatschappij velen gespannen en gestrestst rondlopen. Kijk eens om je heen, hoeveel glimlachen kom je op straat tegen? Hoeveel vrolijkheid zie je op straat. Ga na een voorstelling eens bij de uitgang van een theater staat. Hoeveel vrolijke mensen komen daar nu naar buiten, na een voorstelling war ze zelf graag heen gingen?

Hoeveel venijnige, afkeurende reacties zijn er op posts in de social media? Het is een psychologische wet dat een afkeurende expressie naar anderen feitelijk een afkeuring van jezelf is. Het is puur projectie.

De meesten zijn zich niet bewust van hun houding, van hun gespannen leefstijl. Maar je er niet bewust van zijn betekent niet dat het er niet is.

Mijn passie is om mensen zich meer bewust te laten worden van hun spanning, van hun  maatschappelijke houding,  mensen meer grip op hun  situatie te geven.

Vanuit jarenlange ervaring in het begeleiden  van mensen met stress, burn out, angst en paniek wil ik graag bijdragen in het helpen terug vinden van de balans in je leven. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Beiden hebben aandacht nodig bij het terugvinden van de balans, voor beiden bied ik iets aan.

Elke 3e vrijdag en 3e zaterdagochtend in de maand is in mijn praktijk de Dag van de Ontspanning.

Zaterdags bied ik persoonlijke informatiesessies aan van maximaal een uur waarin we jouw situatie kunnen bespreken.

Vrijdags kun je terecht voor een ontspannende polariteitsmassage van bijna een uur. Dit is een volledige lichaamsmassage van kruin tot teen aan beide zijden van het lijf. Het is zeker niet de gewone  standaard massage, velen komen helemaal ZEN van de massagetafel af.  Meer informatie over deze massage vind je hier. Als je het wilt, voor de liefhebbers dus,  kan ik je aansluitend aan de massage een nog verder ontspannende hypnose sessie geven.

De informatie sessies op de zaterdagen zijn kosteloos.

De massages, met of zonder hypnose, kosten 20 euro. En 15 euro voor studenten.

Hieronder kun je een afspraak maken.

Je kunt hier een afspraak maken voor een persoonlijke en kosteloze informatie sessie van maximaal een uur.

Laden...

Je kunt hier aan afspraak maken voor een polariteitsmassage  Je ontvangt de avond na de massage per e-mail een factuur van 20 euro (of 15 euro voor studenten) met betaalverzoek.

Laden...

Je kunt hier aan afspraak maken voor een lomi lomi massage  Je ontvangt de avond na de massage per e-mail een factuur van 20 euro (of 15 euro voor studenten) met betaalverzoek.

Scroll naar boven