Michel Cornelis integratieve therapie

Lomi Lomi massage Hawaiian,stijl

Deze lomi lomi massage is veel meer dan alleen een massage. Deze lomi lomi is helend en wordt uitgevoerd op dezelfde manier als het al eeuwen op Hawaii gebeurt. Bij deze massage gaat de energie stromen die je tot rust brengt en je zelfhelend vermogen activeert. De massage start en eindigt met een kort gesprek en een Hawaiiaans gebed.

Bij een lomilomi massage wordt het hele lichaam gemasseerd met uitzondering van de intieme delen. Het hele lichaam is ontkleed, BH en broekje / string gaan ook uit. Intieme delen worden en blijven afgedekt. Er wordt om de borsten van de dames heen gemasseerd. De massage zelf duurt ongeveer een uur.

Ik werk met rijstolie. De eigenschappen daarvan zijn: de van origine, Japanse rijstolie bevat belangrijke vitaminen en mineralen voor de huid. De grote hoeveelheid vitamine E houdt de huid glad en mooi. De 100% natuurlijke olie bevat geen parfum, parabenen of minerale oliën. Deze koudgeperste plantaardige olie hydrateert en is geschikt voor elk huidtype. Deze rijstolie laat zich goed over de huid verdelen, is uitermate geschikt voor massages en is PH-huidneutraal en uitwasbaar.50

 15,00

Aanbieding tijdens de week van de werkstress

Deze lomi lomi massage is veel meer dan alleen een massage. Deze lomi lomi is helend en wordt uitgevoerd op dezelfde manier als het al eeuwen op Hawaii gebeurt.

Laden...